top of page
lenkapelechova

Letní novinky z Institutu

Milí přátelé a klienti, s velkou radostí vám přinášíme několik skvělých novinek, které jsme pro vás připravili v našem institutu. Přijměte naše srdečné pozvání k prozkoumání našich prostor, prostřednictvím videí, která vám přiblíží atmosféru a prostředí, ve kterém vám poskytujeme naši péči.



Nové a rozšířené služby


Sandplay terapie


Tato jedinečná forma terapie využívá písek a malé figurky k vytváření obrazů a scén, které pomáhají vyjádřit a zpracovat hluboké emoce a zážitky. Sandplay je bezpečný a tvořivý přístup k práci s podvědomím.


Poradenství pro pozůstalé


Ztráta blízkého člověka je jedním z nejtěžších období v životě. Naše odborné poradenství nabízí podporu a pomoc při zvládání smutku, zpracování emocí a nalezení nového smyslu v životě.


Laktační poradenství


Pro všechny nové maminky a těhotné ženy nabízíme odborné rady a podporu při kojení. Naše zkušená poradkyně vám pomůže s technikou kojení, řešením problémů a poskytne vám klid a jistotu v tomto důležitém období včetně péče o duševní zdraví maminek.


Kurz Základy Rogersovské psychoterapie


Ve spolupráci s VŠAPs jsme pro vás připravili kurz zaměřený na základy Rogersovské psychoterapie. Tento přístup, založený na empatickém porozumění a podpoře, vám umožní hlubší pochopení sebe sama a efektivní práci s klienty.



Prázdninový provoz


Prázdniny s babičkou a vnučkou


Během letních prázdnin bude náš institut fungovat beze změn, abychom vám mohli být k dispozici kdykoli budete potřebovat. Navíc nabízíme speciální prázdninové programy pro děti.


Pokud máte během léta pracovní povinnosti nebo si potřebujete odpočinout, nabízíme vám hlídání dětí s bohatým programem plným her, tvořivých aktivit a zábavy. Připravili jsme různé aktivity, které posílí rodinné vazby a vytvoří nádherné vzpomínky. K objednání a nahlédnutí přikládáme odkaz: https://www.prazdninovehlidani.cz/


Přejeme vám všem klidné a radostné léto plné pohody a krásných zážitků. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že naše nové služby přispějí k vašemu osobnímu rozvoji a pohodě. Doufáme, že se vám u nás líbí a zachováte nám stálou přízeň.


S láskou a péčí, jsme vám stále na blízku a pomáháme vám.


Tým Institutu psychosociální péče v Mělníku

45 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page