top of page
lenkapelechova

Prázdniny s babičkou a vnučkou

Přijďte si užít léto s Institutem psychosociální péče v Mělníku. Léto je tady a my v Institutu psychosociální péče v Mělníku jsme pro vás připravili nejen nové služby, ale také skvělý program pro vaše děti. Rádi bychom vás pozvali k objednání prázdninového hlídání dětí, které nabízíme ve spolupráci s Prázdninové hlídání.



Prázdninové hlídání dětí


Naše prázdninové hlídání dětí je ideální volbou pro rodiče, kteří potřebují během léta čas na práci nebo odpočinek. Program je plný zábavných a vzdělávacích aktivit, které vaše děti zabaví a zároveň jim umožní rozvíjet své dovednosti a kreativitu.


Výhody a přínosy


  • Bezpečné prostředí: Naše prostory jsou navrženy tak, aby poskytovaly bezpečné a příjemné prostředí pro děti všech věkových kategorií.

  • Kvalifikovaní pracovníci: Tým profesionálů s bohatými zkušenostmi v práci s dětmi zajišťuje, že o vaše děti bude dobře postaráno.

  • Pestrý program: Děti se mohou těšit na různé hry, tvořivé činnosti, sportovní aktivity a mnoho dalšího.

Jak se přihlásit


Navštivte webové stránky Prázdninové hlídání, kde najdete podrobné informace o programu a můžete si snadno rezervovat místo pro vaše dítě. Neotálejte, místa jsou omezená a rychle se plní!


Přejeme vám krásné a klidné léto a těšíme se na vaši návštěvu.


S láskou a péčí,

Tým Institutu psychosociální péče v Mělníku

15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page