top of page

Institut psychosociální péče slavil narozeniny

Milí příznivci IPSP, kolegové, kamarádi, klienti,

předešlý rok nám příliš důvodů k radosti a oslavám nepřál, ale letos jsme si už druhé! narozeniny našeho Institutu psychosociální péče a pěknou oslavu ujít nenechali.



Dva roky je dlouhá doba a my jsme po celou dobu s týmem a našimi specialisty nezaháleli a zvládli jsme neuvěřitelné věci. V našem portfoliu služeb tak naleznete kompletní pomoc včetně skvělého preventivního programu. Nezapomínáme ani na terapie zaměřené na tělo a arteterapie. Velké poděkování patří našim klientům. Díky Vám se v péči posouváme a rosteme.


Oslava našich úspěchů byla krásná, v kruhu našich blízkých, provázena přáními a příběhy. Nakonec jsme si na všechny budoucí výzvy připili a se sfouknutím svíček na dortu vyslali nejedno přání.


"Milý Institute, přejeme ti, abys zůstal pro všechny příchozí klidným a bezpečným místem, kde najdete porozumění a opět cestu k sobě. Nezapomínejte, že vy všichni jste tou nejdůležitější osobou ve vašem životě. Lidé budou přicházet a odcházet, vaše místa a potřeby se budou měnit. Nezáleží na tom, jak důležitý je zbytek světa, protože sami se sebou zůstáváte navždy. Nejlepší investicí, kterou můžete udělat je jenom do sebe. Proto na své já nezapomínejte. Každý den se snažte být spokojenější než den předešlý. Jděte klidně, pomalými krůčky a vlastním tempem. Vše se vám v závěru zúročí. Obklopujte se lidmi, kteří vás podporují, posilují, motivují, povzbuzuji a obdivují. A také těmi, kteří vás rozesmějí, a udělají vás šťastnými“.





A to my Renata Siranová, Miluše Danešová, Lenka Pelechová a Helena Blechová prostě všechno máme. Nevěříte? Naše fotografie mluví za všechno.





Přejeme vám poklidné podzimní dny, zachovejte nám přízeň. My jsme Vám stále na blízku a pomáháme Vám.


S úctou Váš tým IPSP

216 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Not viable

bottom of page